Aviso legal

El titular de www.barocchetto.cat es:

RESTAURADORS DEL CALL NOU, S.L.

NIF: B-65036659

Carrer de Sant Just, 8.

08500 -Vic

Teléfono: (34) 649682988

Correo electrónico: contacte@barocchetto.cat

Condicions generals d’utilització del lloc web:

El acceso, navegación y uso del sitio web www.barocchetto.cat de Restauradors del Call Nou, SL confiere la condición de usuario, y implica la aceptación, de todas las condiciones de uso aquí establecidas sin perjuicio de la aplicación de la correspondiente normativa de obligado cumplimiento legal segun el caso.

El usuario asume su responsabilidad en el correcto uso del sitio web y se compromete a que los datos e informaciones aportadas a través de los formularios del sítio web, sean veraces, exactos y vigentes, y se responsabiliza de modificarlas cuando haya algun canvio.

Restauradors del Call Nou, SL se reserva el derecho a realizar modificaciones, sin previo aviso, en el contenido del seu lloc web i/o en les condicions d’ús del mateix, per tan es recomana a l’ usuari llegir aquest Avis legal tants cops com accedeixi al web.

Proceso de compra:

Els usuaris de la BOTIGA del nostre WEB han d’ésser majors d’edat, tener la capacidad legal para realizar contratos i acceptar el consentiment respecte a la política de privacitat del Barocchetto i a aquest avís legal.

L’usuari es compromet a realitzar comandes vàlides legalment i a no realitzarà comandes falses, si detectéssim que la comanda es falsa o no vàlida, aquesta comanda  quedaria anul·lada immediatament.

L’usuari ha de facilitar totes les dades marcades com obligatòries al formulari de finalització de comanda, ja que aquestes dades son imprescindibles per poder tramitar la comanda, per tant si les dades no son correctes no es tramitarà la comanda.

L’usuari pot accedir als productes i serveis del nostre WEB a través d’un compte creat amb antelació o sense registrar-se. Si accedeix com usuari registrat, ha d’introduir el seu correu electrònic i la contrasenya que va facilitar al registrar-se.

L’usuari triarà els productes que desitgi amb totes les variants que se l’hi demanin de cada producte, un cop hagi triat tots els productes desitjats, ha de marcar la casella ¨Finalitzar la compra¨, i apareixerà una pantalla amb tots els productes triats, el preu IVA i  despeses incloses. En aquesta pantalla es on l’usuari ha d’introduir el cupó d’oferta si en disposa.

Cancel·lació o devolució:

Un cop formalitzada la compra a través de la nostra web, no serà d’aplicació el dret de desistiment d’acord a l’article 102 b) de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris, que determina que ‘el dret de desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixin al subministrament de bens que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa’.

Les comandes realitzades amb més d’un dia d’antelació a la data d’entrega, podran ser cancel·lades per l’usuari, com a màxim el dia abans de la data d’entrega.n